Δήμος Χερσονήσου: Υποψήφιος δήμαρχος καταγγέλλει τον σημερινό δήμαρχο για εκβιασμό!

Σε σοβαρή καταγγελία σε βάρος του σημερινού δημάρχου Χερσονήσου, προχωρεί ο υποψήφιος δήμαρχος της περιοχής Γ. Μεραμβελιωτάκης. Ο υποψήφιος δήμαρχος καταγγέλλει επωνύμως και δημοσίως τον σημερινό δήμαρχο για εκβιασμό δημότη – υποψηφίου με τον δικό του συνδυασμό.

Διαβάστε:

Για εμένα η ηθική και η πολιτική δεν είναι ασύμβατες μεταξύ τους. Οι ηθικές μου αξίες προπορεύονται των πάντων, δεν καταπατώνται και δεν εξευτελίζονται.

Γι’ αυτό η προσπάθεια αυτή πλαισιώθηκε απαρχής με απόλυτο σεβασμό στην αντίθετη άποψη, στις διαφορετικές παρατάξεις αλλά και στην προσέγγιση των υποψηφίων, που έγινε χωρίς ανταλλάγματα, συναλλαγές, εκβιασμούς και υποσχέσεις κάθε είδους.

Σε όποια θέση κι αν βρίσκομαι, πάντα θα συνεχίζω να στηρίζω τον δημότη και να υπογραμμίζω παραλήψεις και κακώς κείμενα.

Όταν όμως μιλάμε για εκβιασμούς δημοτών, τα πράγματα αλλάζουν και όποιος γνωρίζει και δεν μιλάει είναι συνένοχος σε αυτήν την ανηθικότητα.

Δυστυχώς, ένα μεγάλο ποσοστό των συμπολιτών μας βιώνει τέτοιες συμπεριφορές από τον τωρινό δήμαρχο.

Ένα πρόσφατο παράδειγμα, είναι ο συνδημότης μας που επί 4 χρόνια ζητούσε επέκταση εξωτερικού φωτισμού.

Ο άνθρωπος απευθύνθηκε σε εμένα και εγώ με την σειρά μου,  μαζί με έναν περιφερειακό σύμβουλο καταβάλλαμε προσπάθεια μέσω της περιφέρειας ,όπου καταφέραμε να πάρουμε έγκριση για το αίτημα.

Τότε ο περιφερειακός σύμβουλος επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για να λάβει την εξοργιστική απάντηση από τον ίδιο τον κ Σέγκο πως για να υπογράψει το τεχνικό δελτίο απαιτεί να αποσυρθεί συγκεκριμένη υποψήφια από τον συνδυασμό μας.

Χρησιμοποίησε μάλιστα και την αγαπημένη φράση του καθώς αποτελεί πάγια τακτική όπως έμαθα εκ των υστέρων  «Δε σου μιλάει ο Σέγκος αλλά ο δήμαρχος Χερσονήσου».

Αποκωδικοποιώντας κάνεις την φράση αυτή,  προφανώς ο κ Σέγκος έχει αυτογνωσία και αναγνωρίζει πως εκείνον δεν τον σέβεται και δεν τον υπολογίζει ο δημότης, την ιδιότητα του όμως ως δήμαρχος θα πρέπει να την φοβάται.

Και εδώ φαίνεται ξεκάθαρα το ποιόν του συγκεκριμένου ανθρώπου,  ο οποίος θεωρεί ότι επειδή βρέθηκε σε μια θέση ισχύος,  μπορεί να απειλεί,  να εκμεταλλεύεται και να τρομοκρατεί τους ανθρώπους .

Ο ξεπεσμός της πολιτικής και της ηθικής είναι αυτό ακριβώς.

Η απόλυτη απραξία σας κ Σέγκο στα δρώμενα του Δήμου σε συνδυασμό με την απαράδεκτη και ανήθικη συμπεριφορά σας, σας καθιστά ακατάλληλο όχι μόνο για την θέση που βρίσκεστε αλλά και για οποιαδήποτε άλλη θέση στα κοινά.

Επίσης κάποιοι που ήταν  μαζί σας και σας στήριξαν και τώρα επιχειρούν μια νέα “Συνεννόηση ” αλλού,  καλό θα ήταν να αναλογιστούν τις ευθύνες των πράξεων τους και να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί.

Δε θα δείξω καμία ανοχή σε τέτοιες ανηθικότητες και ούτε θα μείνω απλός θεατής αλλά θα το φτάσω μέχρι τέλους αρκεί να υπάρξει δικαίωση.

Εγώ και η ομάδα μου ζητάμε από τους δημότες ξεκάθαρη εντολή για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε όλα όσα υποσχεθήκαμε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί